Er det mulig? :@

Hei.
Jeg leste nettopp en artikkel på vg.no. Jeg synes at dette var så tragisk at jeg satt og kokte inni meg samtidig som jeg fikk tårer i øynene.  
Det var en 9 år gammel jente som hadde tatt en sjokoladeplate fra bestemora si og ble jaget til hun døde. Hun måtte løpe i tre timer i strekk. Jenta overlevde ikke og bestemora er siktet for drap. Om du vil, så kan du lese hele artikkelen http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10078625 


Henne hadde tatt en sjokolade og ble jaget til døde. 


STYGGE, STYGGE, STYGGE (!!!!!) bestemora hennes. Stemora er også siktet for drapet.


Hva er dine meninger om denne saken?
Er det riktig å bli tvunget til å dø av å ta en sjokolade?


(Må innrømme det at jeg har tatt verre ting en sjokolade fra foreldra mine.. men jeg har aldri måtte løpe meg ihjel for det)

\\Stine Elise♥\\  

 

3 kommentarer

alexandra

24.02.2012 kl.10:59

serrrr, sier jeg å ¨er det mulig¨ det er ikke riktig å bli tvunget til å dø for å tatt en sjokolade..

-Mfncn.Jeg hjelper deg

24.02.2012 kl.14:35

Sv:

Tusen takk for det♥

Jeg har mye som handler om ånder osv på bloggen min, så det er bare å lese på bloggen min, mhm jeg har selv opplevd mye! Hvis du først skal lese som mine opplevelser så kan du lese på RIP PAPPA på bloggen min også, så jeg har opplevd litt med han etter hannes død også...

Ja, folk er helt normale selv om de opplever mye åndelig, I knoe (man må helst oppleve selv for å forstå) Det er veldig bra at du prøver å lære din bestevenninne om dette, suuupert! Jepp det finnes mye mere enn det mange av oss vet, men sånn er det virkelig..

Så bra at du kusine er klarsynt, men der er jeg også! Det var en gang jeg satt på flyet fra eller til Tromsø mens jeg drømte om at hun damen som satt innenfor meg skulle kakke meg på skulderen å spørre om hun fikk komme frem.. Noen min etterpå så gjorde hun faktisk det, men på akkurat samme måte som jeg drømte om hun skulle gjøre, men hun hadde også akkurat de samme bevegelsene, woow, det er sant.

Jeg begynte å forstå og skjønne ting etter at jeg så lyset for mange år siden, så siden den gangen begynte ting å gå opp for meg, men også skje for meg. Dette er helt UTROLIG, så jeg vet og kan mye.. Jeg hører ånde lyder, ånde stemmer i hode som prøver å fortalle meg noe, men jeg slepper de ikke helt inn til meg.. Lydene er høye å de kommer oppa hverandre i suse lyder og mere til, men men. En gang hørte jeg en baby som gråt, men det var meg i en av mine forige liv hvor jeg ikke hadde det bra (godt opp for meg) Jeg har også hørt en hest (det var noen som fortalte meg i hode at den babyen var meg) Du kan godt spørre din synske kusine om det var meg? Kan du gjøre det?:)

Jeg vil også snakke med pappa, men jeg kan det, men bare ikke på denne måten.. Jeg skjønner at det er VELDIG vanskelig for deg, mhm, men det gjør godt!.. Jepp det hjelper med pendel, I know. Jeg vet alt dette som har med pendel å gjøre, så min venninne gjør mye sånt å snakker med dem. Min pappa hadde kommet igjennom til henne å ville snakke med henne, så det gjorde veldig godt for meg. Jeg fikk vite etterpå av henne hva pappa hadde sakt!<3 Åndene ser oss, og de vet hvem vi holder med osv..

Tusen takk for at du liker bloggen min.. Det er bare å følge bloggen min, så du er hjertelig velkommen til det..

Jeg ønsker å fortelle om ånde teamer kunn for at kanskje andre mennesker skal forstå hva som er sant osv, men det er ikke alltid like lett når folk er trang synte å ikke vil lytte eller høre! Jeg har opplevd, vet og kan mye om ånder osv:)

Mine tekster kommer etterhvert som jeg opplever ting, men også når jeg gidder å skrive ned mine opplevelser osv.

-Mfncn.Jeg hjelper deg

24.02.2012 kl.14:37

din* kusine skul det ståå..

Skriv en ny kommentar

Stine Elise

Stine Elise

14, Hobøl

Blogger om min hverdag og min interesse for foto og musikk. Bare å legge igjen en kommentar. Koselig med nye venner også, legg meg til om du vil.

Kategorier

Arkiv

hits