Tilbake

Heihei.

Etter en veeldig lang pause er jeg tilbake. Har hatt en del å gjøre pga konfirmasjonsforbredelser osv. Men nå er jeg konfirmert og har bare takke kortene igjen. Da blir det litt mer tid til blogging :)

Jeg fikk også litt lite motivasjon til å blogge når jeg fikk høre og se at en annen kopierer både tekst og bilder fra bloggen min. Skriver akkurat de samme innleggene med akkurat det jeg har skrevet (ordrett) og det jeg har bilde av. Det synes jeg er kjempe dårlig gjort og jeg ber deg som gjør det om å slutte med det. Du vet godt hvem du er.
Jeg blir ekstra skuffa når du kopierer bilder som jeg har tatt selv. Bruker for det meste selvtatte bilder, da blir jeg rett og slett lei meg. Når noen gjør sånn, mister jeg motivasjonen til å dele bilder med andre som jeg har tatt selv... 

Meen, nok om det. Nå vil jeg bare få tilbake lesere og prøve på en ny start på bloggen. Jeg skal være flink til å holde meg oppdatert og blogge om ting som interesserer meg og forhåpentligvis dem som leser. Noen dager aner jeg ikke hva jeg skal blogge om, da er det koselig om jeg får noen tips fra dere lesere. 

Hva synes du om at jeg har starta å blogge igjen?
Kanskje du har noen forslag til hva jeg kan blogge om for å være oppdatert og tiltrekke meg lesere?
Vet du hvordan jeg kan sette en sånn sperring på innlegg så ingenting kan bli kopiert?
Noen som har lyst til å lage design og header til meg?
Jeg er veldig dårlig på det og synes at mitt er veldig kjedelig..

 ♥ Stine Elise

Én kommentar

Jeanett

12.05.2012 kl.14:50

Synes det er koselig at du skal begynne å blogge igjen :D

Jeg er ikke helt sikker på hvordan man setter sånn sperre, men det går an å sette tekst på det, men du kan prøve å søke det opp da :))

Jeg er ikke flink til å lage design selv, men håper du finner en som kan hjelpe deg slik at du blir fornøyd <3

Skriv en ny kommentar

Stine Elise

Stine Elise

14, Hobøl

Blogger om min hverdag og min interesse for foto og musikk. Bare å legge igjen en kommentar. Koselig med nye venner også, legg meg til om du vil.

Kategorier

Arkiv

hits